Implantater

Næsten som egne tænder

Implantater: Nogle mennesker vænner sig aldrig til at have en helprotese – det kan der være mange grunde til. En implantatprotese (aftagelig bro) kan give en vis tryghed, idet protesen sidder fast – næsten som egne tænder. Implantaterne indsættes i kæbeknoglen af tandlægen, og protesen laver og indsætter vi (i tæt samarbejde med tandlægen). Ikke alle har dog kæbeknogle nok til, at der kan indopereres implantater.

I kæbeknoglen (gummen) indopereres implantaterne. De fungerer som kunstige tandrødder, men ligner små tryklåse, hvor på protesen klikkes fast. Der vil være en helingsperiode på en til tre måneder, hvorefter protesen kan indsættes. Der er flere løsninger, men alle individuelle.

Det er ikke ligegyldigt, hvilket mærke implantat du får indopereret. Der er stor forskel i kvalitet, og du skal jo f.eks. også helst blive ved med at kunne få “reservedele” til dit implantat. Kom godt og trygt fra start og læg ud med en behandlingsplan hos os.

Dine gummer forandrer sig hele livet, og der vil være brug for løbende tilpasning, så du trives med din protese, og den holder længe. Vi tilbyder selvfølgelig eftersyn og service efter behov.

Værktøj til implantater.

Medlem af Landsforeningen af
Kliniske Tandteknikere i Danmark
Læs mere »